ASENCAT amb els Premis Talent de la Cambra de Barcelona i la Fundació Impulsa Talentum XXI

ASENCAT amb els Premis Talent de la Cambra de Barcelona i la Fundació Impulsa Talentum XXI

Aquest 3 de febrer, Francesc Turró Serrano i Bru Recolons i Argenté, han signat un acord de col·laboració entre ASENCAT i la Fundació Impulsa Talentum XXI, entitat que organitza i desenvolupa els Premis Talent, que ja aquest darrer any ho va fer conjuntament amb la Cambra de Comerç de Barcelona i on ASENCAT va actuar com a jurat.

L’abast de l’acord inclou el mentoratge per part dels sèniors d’ASENCAT de cara a l’acceleració i la viabilitat dels projectes dels premiats, tasca bàsica del nostre ‘core business’. La nostra satisfacció es curulla quan els emprenedors, premiats o finalistes, confien el nostre mentoratge.

L’experiència dels sèniors d’ASENCAT, després d’anys d’assistir com a jurat en diferents convocatòries de premis promoguts per entitats diverses, és que els premis són un estímul i un revulsiu per a que equips de persones es plantegin reptes que potser mai no s’haurien proposat a nivell individual. Per això estem cofois de poder col·laborar un cop més en aquest tipus d’iniciatives que sempre recolzarem.

La nostra enhorabona i el nostre reconeixement a la Fundació Impulsa Talentum XXI per aquesta iniciativa.