Emma Roca, una persona excepcional i admirable

Emma Roca, una persona excepcional i admirable

El passat 18 ens va deixar l’Emma Roca, una persona excepcional i admirable, una dona amb una energia que s’encomanava. L’Emma destacava en moltes facetes prou conegudes pel gran públic: esportista d’elit, científica reconeguda —doctora en bioquímica—, i membre del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) del cos de bombers de la Generalitat.

Però el que potser no era tan conegut, si més no per a la majoria, era la seva vessant emprenedora. El seu talent natural, la força de voluntat i el sentiment de pertinença al territori la van portar a idear un projecte empresarial que tenia per objectiu contribuir a la millora econòmica, social i mediambiental d’aquest entorn meravellós on vivia amb la seva estimada família, Talló (Bellver de Cerdanya).

Des d’ASENCAT vàrem tenir el privilegi de conèixer-la i assessorar-la en una part del recorregut d’aquest apassionant trajecte que va de convertir una idea en un projecte empresarial. Avui dia el somni de l’Emma és una realitat; una magnífica realitat gestionada per una Fundació que dóna feina a persones amb discapacitat.

A més a més del que s’ha dit d’ella, nosaltres voldríem destacar que, per damunt de tot, l’Emma era una gran persona amb molts bons sentiments.