L’OPE Manlleu comença la seva col·laboració amb ASENCAT, una associació d’empresaris sèniors jubilats que ofereix la seva expertesa de forma altruista.

L’OPE Manlleu comença la seva col·laboració amb ASENCAT, una associació d’empresaris sèniors jubilats que ofereix la seva expertesa de forma altruista.

El passat 4 de novembre va tenir lloc una trobada amb representants d’ASENCAT, serveis tècnics de la OPE i el regidors David Bosch (Indústria) i Eudald Sellarès (Promoció Econòmica) al Lab.Manlleu per donar a conèixer l’associació, així com els seu catàleg de serveis i encaix arran del conveni de col·laboració entre les dues parts.

ASENCAT, Associació Sèniors de Catalunya per a l’Orientació del Talent Emprenedor, és una entitat sense ànim de lucre que ofereix serveis d’assessoria, acompanyament, formació i consultoria a projectes empresarials i d’emprenedoria. Aquests serveis s’articulen a través de l’experiència i expertesa empresarial dels seus socis, formats per empresaris, directius o responsables d’empreses voluntaris i en la seva majoria, jubilats o retirats.

Per l’Ajuntament de Manlleu suposa una oportunitat poder comptar amb aquest recurs, ja que complementa i potencia els serveis ja existents en matèria d’emprenedoria i empresa. Des dels serveis tècnics de la OPE ja s’està treballant per incloure el valor afegit que suposa comptar amb aquests experts i expertes als serveis en actiu propis de l’Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Econòmica.

Tot i comptar amb seus i socis per a tot el territori, la col·laboració amb les persones i empreses de Manlleu es durà a terme per sèniors de la comarca i la seu osonenca ubicada a El Sucre de Vic, tot i que comptarà amb el suport de tota l’estructura, en cas de precisar coneixements o expertesa en àmbits que desconeixin els socis d’ASENCAT de major proximitat.

Actualment ASENCAT dona resposta a diferents projectes a nivell d’Osona i té la voluntat d’estendre el seu servei a emprenedors i empreses d’Osona, sobretot dins de l’àrea d’influència de la ciutat de Manlleu, arran de la recent firma de conveni i la motivació dels socis d’ASENCAT ubicats a la comarca que ens van visitar.

Degut a la naturalesa i vocació de l’entitat, ens van transmetre en tot moment el seu caràcter voluntari i desinteressat, així com les ganes d’ampliar el seu número de socis o si més no, de col·laboradors en el seu projecte.

Per l’orientació o consultoria de projectes d’emprenedoria, per acompanyament o assessorament a petits empresaris, comerços, despatxos professionals, etc, .. us seguiu posant en contacte amb OPE MANLLEU.

mail: empresa@manlleu.cat
Telf: 937 827 161