MicroBank i ASENCAT llancen línia de crèdit per a incentivar emprenedories

MicroBank i ASENCAT llancen línia de crèdit per a incentivar emprenedories

REDACCIÓ 2020.10.29 00:03

Barcelona, 29 oct (EFE) .- MicroBank, el banc de microcrèdits de CaixaBank, i l’Associació de Sèniors de Catalunya per a l’Orientació del Talent Emprenedor (ASENCAT) han signat un conveni per impulsar una línia de finançament d’un milió d’euros destinada a fomentar iniciatives i l’autoocupació.

En un comunicat, l’entitat ha explicat aquest dijous que el conveni incentivarà l’activitat emprenedora, “afavorint la igualtat d’oportunitats entre homes i dones, nous residents, persones amb discapacitat i amb especial atenció als col·lectius en situació de vulnerabilitat”.

En base a aquest conveni, es finançarà la creació o ampliació de microempreses, negocis d’autònoms i projectes d’autoocupació amb l’objectiu de contribuir a el desenvolupament de el teixit productiu i a el progrés social.

A més, en el context de la crisi sanitària, MicroBank posa a disposició una nova línia de finançament destinat a autònoms i microempreses per tal d’atendre necessitats de circulant derivades de la COVID-19.

Els sol·licitants podran optar a microcrèdits per un import màxim de 25.000 euros i els projectes hauran de tenir un pla d’empresa i l’informe favorable de viabilitat elaborat per ASENCAT.

“El criteri de concessió de microcrèdits per part de MicroBank atén fonamentalment a la confiança en la persona o l’equip que sol·licita el préstec i la viabilitat de el projecte, podent accedir persones mancades de garanties i avals”, ha destacat l’entitat. EFE