Nova convocatòria dels premis talent cambra 2021

Nova convocatòria dels premis talent cambra 2021

La Cambra de Comerç de Barcelona i la Fundació Impulsa Talentum XXL han obert una nova convocatòria dels Premis Talent Cambra, uns guardons que volen premiar la innovació, la creativitat i l’emprenedoria en cinc grans àmbits: economia, sostenibilitat, humanisme, tecnologia i artístics.

Les empreses que formeu part de la Cambra de Comerç de Barcelona sou exemples de l’aplicació de la innovació en el vostre sector. Després d’un any i mig de pand~èia, molts heu sabut reinventar-vos, aplicar noves eines o mecanismes, canviar mètodes, focalitzar-vos en la sostenibilitat o implementar millores que, de ben segur, poden ser mereixedores d’un guardó.

Aixi mateix, estem segurs que en la vostra xarxa de contactes hi ha dissenyadors, artistes, juristes, professionals autònoms d’àmbits molt diversos que també poden ser font d’inspiració. Els Premis Talent Cambra 2021 volen ser una manera de difondre tot el talent que forma part de l’ecosistema econòmic català i, per aixó, us animem a presentar-vos-hi.

A més, enguany ens emmirallem en la figura de Pau Casals, cinquanta anys després del discurs a l’ONU, on fa una defensa del que és ser i sentir-se catala.

Us animem a presentar la vostra candidatura!