SOS Mentoring

SOS Mentoring

L’Agència de Desenvolupament del Berguedà s’ha sumat a una nova iniciativa per lluitar contra la crisi derivada de la COVID19. Es tracta de l’anomenat SOS Mentoring, un programa de la Fundació Autoocupació que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i amb més de 400 mentors voluntaris entre els que hi som els Sèniors d’ASENCAT.

SOS Mentoring és un programa d’acompanyament personalitzat i gratuït per al col·lectiu d’autònoms i microempreses, mitjançant el qual persones empresàries i directives amb experiència comparteixen el seu temps i el seu coneixement amb els/les beneficiaris/àries del programa, ajudant-los a diagnosticar correctament la situació dels seus negocis i a elaborar i implementar un pla d’acció per a fer front a la crisi derivada del Covid-19.

L’Agència de Desenvolupament del Berguedà col·labora amb la Fundació Autoocupació i la Diputació de Barcelona per facilitar la participació de les empreses del territori en el programa SOS Mentoring pel manteniment de l’ocupació.

Està destinat a treballadors/es autònoms/es o a petites empreses en una situació de dificultat, podeu participar com a beneficiaris/àries del programa.

Per a participar en el programa cal escriure un correu electrònic a corominascj@adbergueda.cat o trucar al 93 824 77 00 (Judit Corominas).