PREMIS FUNDACIÓ BCN fORMACIÓ PROFESSIONAL

PREMIS FUNDACIÓ BCN fORMACIÓ PROFESSIONAL

Estem molt contents de que ASENCAT participi com a membre del jurat i en l’avaluació dels projectes que es presentin a aquesta nova edició dels premis FP emprèn i FP consolida que organitza la Fundació BCN Formació Professional, sota el lema “Si has decidit emprendre, et podem ajudar!”, per aquest mes de juny de 2020.

Un dels valors afegits d’aquests premis rau en què, a través de la Fundació BCN Formació Professional, es té accés prioritari al procés de selecció de Netmentora by Réseau Entreprendre, la xarxa europea més gran de líders empresarials que ajuden a persones emprenedores,

Els sèniors d’ASENCAT partim d’una premisa que ens guia en la nostra tasca: Si el teu projecte és important per a tu, també ho serà per a nosaltres. I això tan val quan som els que actuem com a consultors d’empreses, assessorant emprenedors, o quan exercim com avaluadors o membres d’un jurat.

Des d’aquí el nostre agraïment per la confiança de la Fundació BCN Formació Professional en ASENCAT i el nostre reconeixement a la tasca que venen desenvolupant al llarg de tants anys.